Eemnes Sfeerfotografie 7664 BEW

Locatie

Wie in Lindetuin woont, leeft omringd door water en groen. Met het bestaande dorp op loop- en fietsafstand woon je hier ideaal. Wist je al dat Eemnes- en Lindetuin dus ook – wordt gezien als de best bereikbare plaats van Nederland? Met de auto ben je binnen 30 minuten in Amsterdam, Hilversum, Utrecht of Amersfoort.

HYA6007 headerbeelden G
Lindetuin Wegenkaart

Groen & water

Met de prachtige bossen en heides van het Gooi in de buurt, het water van de Eem heel dichtbij en het Eemmeer in de spreekwoordelijk achtertuin, biedt Eemnes volop recreatiemogelijkheden. Daarbij ligt Zuidpolder letterlijk aan de rand van het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland. Geniet van de natuur en ontspan, ga fijn sporten of neem de kinderen mee op avontuur.

Pexels photo 129029 scaled e1672923774570
Eemnes Sfeerfotografie 7336

Winkels & restaurants

Hoewel elke dag hier een beetje als vakantie voelt, moet het ‘gewone’ leven ook doordraaien; boodschappen doen, kinderen naar school, sporten en een verjaardagsfeestje voorbereiden. Gelukkig heeft Eemnes uitstekende winkels, scholen, sport- en zorgvoorzieningen die allemaal op de fiets of op loopafstand bereikbaar zijn vanaf Zuidpolder.

Eemnes heeft veel leuke plekken om neer te strijken voor een lunch of diner. En wil je eens wat anders? ’t Gooi met al haar goede horecagelegenheden én luxe winkels ligt om de hoek.

Zuidzijde
van Eemnes

Zuidpolder, de naam zegt het al, is gelegen aan de zuidzijde van Eemnes. In totaal komen er circa 500 woningen. Deze worden zeker niet in één keer gebouwd. Stukje bij beetje groeit Zuidpolder op bijna natuurlijke wijze. Op die manier is het vanaf de eerste dag genieten in uw nieuwe huis. De bouw is begonnen tegen het bestaande dorp aan. Lindetuin is de eerstvolgende fase die in verkoop gaat binnen Zuidpolder.

DJI 0545 scaled e1675339469557