Veel interesse op inloopavond fase 2A

19-07-2023

Ellipse 2
20230718 192344

De verkoop van 21 woningen in  Lindetuin fase 2A is online gestart op 13 juli jl. In aansluiting daarop was er op dinsdag 18 juli een drukbezochte informatieavond in het Huis van Eemnes. Nog vóór de openingstijd liepen de eerste geïnteresseerden al binnen. De woningtypes en –ontwerpen spreken duidelijk een breed publiek aan. Voor alle woningvragen stonden medewerkers van Van Wijnen en makelaar Van der Waaij klaar, daarnaast waren er financieel adviseurs aanwezig.

Woningen
In Lindetuin fase 2A bouwt Van Wijnen 21 koopwoningen met prijzen vanaf € 409.000,- V.O.N. ‘Dat er opnieuw grote belangstelling is voor woningen in Zuidpolder verbaast mij eigenlijk niet”,  zegt wethouder Theo Reijn. ‘Ondanks de wisselende berichten over de woningmarkt blijft Zuidpolder in trek door een variatie aan woningen. Voor elke doelgroep is er keuze in dit zuidelijke woongebied van Eemnes, met veel ruimte, speelplekken en groen.’

Rogier Meeuse van Van Wijnen vertelt blij te zijn met de grote belangstelling voor Lindetuin fase 2A. “De diversiteit aan woningtypes, van levensloopbestendige woningen, XL-woningen en rijwoningen, maakte dat er ook een grote variëteit aan belangstellenden aanwezig was. Een geslaagde avond dus, met serieuze belangstellenden en enthousiaste reacties op de ontwerpen. Wij zijn er blij mee!’

In september start Van Wijnen met de verkoop van sociale-koopwoningen, uitgevoerd als beneden- en bovenwoning en rijwoningen. Prijzen en overige informatie zijn in september te vinden op de website.

Inschrijftermijn en toewijzing woningen
De inschrijving verloopt volledig digitaal via een persoonlijk woonaccount op  deze website.  De inschrijving voor fase 2A sluit op zondag 27 augustus a.s. en de toewijzing van de woningen is op 28 augustus, onder toezicht van de notaris. Alle inschrijvers ontvangen bericht.