Verkoop fase 2A gestart

13-07-2023

Ellipse 2
Lindetuin 2A View4 LR

De verkoop van Lindetuin fase 2A met 21 woningen is gestart. Alle verkoopinformatie is nu beschikbaar als download op deze website.

Over de woningen
In totaal komen er 41 woningen in Lindetuin fase 2. Lindetuin fase 2A bestaat uit 21 woningen in 9 verschillende woningtypes, zoals fraaie twee-onder-een-kapwoningen, comfortwoningen met een bad- en slaapkamer op de begane grond en soms voorzien van een garage. Ook zijn er charmante hoek- en tussenwoningen in verschillende maten (L en XL) en uitvoeringen. Per woningtype zijn nu ook sfeerplattegronden en interieurimpressies te bekijken.

Voor welke woning je ook kiest, altijd geniet je van een duurzaam, energiezuinig huis. De woningen zijn gasloos, voorzien van een warmte-terugwin-ventilatiesysteem, bodemwarmtepomp en indak-zonnepanelen. Warm in de winter en koel in de zomer!

Bekijk de volledige prijslijst onder de downloads op deze website of bekijk de V.O.N. prijzen via de interactieve woningselector. De verkoopprijzen zijn exclusief de kosten voor de energievoorziening. Voor de energievoorziening heb je de keuze om deze te huren of te kopen.

Schrijf je in!
Ben je enthousiast? Inschrijven voor een woning kan online via je persoonlijke account. De sluitingsdatum voor de inschrijving van fase 2A is zondag 27 augustus. Hierna worden de woningen toegewezen. Het moment van inschrijven heeft geen invloed op de toewijzing. Heb je vragen? Neem dan contact op met Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters.