Verkoop fase 2B gestart

21-09-2023

Ellipse 2
Lindetuin Interieur BNR391 Fase 2B Woonkamer LR

De verkoop van Lindetuin fase 2B met 20 woningen is gestart. Alle verkoopinformatie is nu beschikbaar als download op deze website.

Over de woningen
In fase 2B vind je acht bovenwoningen (ca. 48m²) met verdieping of zolder, vier benedenwoningen (ca. 58m²)  met voor- en achtertuin, zes compacte tussenwoningen (ca. 89 m²) met twee slaapkamers, en twee royale hoekwoningen (ca. 123 m²) met drie slaapkamers en een fijne tweede etage. Per woningtype zijn nu ook sfeerplattegronden en interieurimpressies te bekijken.

Bekijk de volledige prijslijst onder de downloads op deze website of bekijk de V.O.N. prijzen via de interactieve woningselector. De verkoopprijzen zijn exclusief de kosten voor de energievoorziening. Voor de energievoorziening heb je de keuze om deze te huren of te kopen.

Schrijf je in!
Ben je enthousiast? Inschrijven voor een woning kan online via je persoonlijke account. De sluitingsdatum voor de inschrijving van fase 2B is zondag 1 oktober. Hierna worden de woningen toegewezen. Het moment van inschrijven heeft geen invloed op de toewijzing. Heb je vragen? Neem dan contact op met Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters.